Verrine De Pommes, Coco Crumble Et Chantilly Au Lait De Coco

Verrine de Pommes, Coco Crumble et Chantilly au lait de Coco

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Verrine de Pommes, Coco Crumble et Chantilly au lait de Coco. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Verrine de Pommes, Coco Crumble et Chantilly au lait de Coco is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It's easy, it's fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. Verrine de Pommes, Coco Crumble et Chantilly au lait de Coco is something that I've loved my entire life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Verrine de Pommes, Coco Crumble et Chantilly au lait de Coco, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Verrine de Pommes, Coco Crumble et Chantilly au lait de Coco delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Verrine de Pommes, Coco Crumble et Chantilly au lait de Coco is Pour 8 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Verrine de Pommes, Coco Crumble et Chantilly au lait de Coco estimated approx 45min.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Verrine de Pommes, Coco Crumble et Chantilly au lait de Coco using 13 ingredients and 13 steps. Here is how you can achieve that.

Pour le Coco crumble disponible en commande sur le insta et le fb de @la fee des Epices
En direct de la Guadeloupe.

Ingredients and spices that need to be Take to make Verrine de Pommes, Coco Crumble et Chantilly au lait de Coco:

  1. Pour la couche de Pommes
  2. 6 Pommes Pink Lady
  3. 1 Citron Jaune
  4. 1 Sachet de Sucre Vanillé
  5. Vanille liquide
  6. Bâton de Cannelle
  7. Pour la Chantilly au lait de Coco
  8. 20 Cl Crème Fleurette entière
  9. 20 Cl Lait de Coco
  10. 2 Sachet de Sucre Vanillé
  11. 2 Feuilles de Gélatine
  12. Pour le Coco Crumble
  13. Coco crumble de chez @la fée des Epices

Steps to make to make Verrine de Pommes, Coco Crumble et Chantilly au lait de Coco

  1. Mettre les feuilles de gélatine à tremper dans un bol d'eau froide.
  2. Eplucher et couper les pommes en petits dés. Mettre dans un saladier.
  3. Presser le citron et verser le jus dans un bol avec le sucre vanillé. Râper un peu de cannelle et mélanger avec, puis arroser les pommes avec.
  4. Couvrir de film alimentaire et laisser reposer en remuant de temps en temps pour bien imprégner les pommes. Le temps de faire la préparation pour la Chantilly.
  5. Sortir la gélatine de l'eau essorer la bien
  6. Dans une casserole, mélanger bien à l'aide d'une spatule la crème Fleurette, le lait de Coco, le sucre vanillé et 3 cuillères à soupe de vanille liquide. Mettre à feu doux 4 à 5min.
  7. Hors du feu, mélanger la gélatine à la préparation
  8. Verser la préparation dans un siphon et laisser reposer au frigo pendant 2h.
  9. Mettre les pommes à cuire environ 30 à 40min en les remuant de temps en temps pour qu'elles n'accrochent pas à la casserole. Elles doivent être fondantes à la fin de la cuisson.
  10. Une fois cuitent, les mettre a refroidir au frigo le temps que le siphon soit prêt (normalement environ encore pendant 1h10 à 1h20)
  11. Le repos terminé, il ne vous reste plus qu'à monter vos verrines.
  12. 1 Couche de Coco crumble, 1 Couche de pommes et 1 Couche de Chantilly.
  13. Vous pouvez aussi répéter la série 2x en faisant des couches plus fines si vous le souhaitez.

As your experience and also confidence expands, you will locate that you have much more natural control over your diet plan and adapt your diet to your individual tastes in time. Whether you want to serve a dish that utilizes less or even more components or is a little bit more or less spicy, you can make easy changes to attain this goal. In other words, begin making your dishes on time. As for standard food preparation skills for novices you don't require to learn them yet only if you master some straightforward cooking methods.

This isn't a total guide to fast and very easy lunch dishes however its good food for thought. Hopefully this will certainly obtain your innovative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family members without doing too many square meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this special food Step-by-Step Guide to Prepare Favorite Verrine de Pommes, Coco Crumble et Chantilly au lait de Coco. Thanks so much for your time. I'm sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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